Поступак регистрације

Кориснички сервис је намењен правним или физичким лицима која користе струју гарантованог снабдевача, и припадају конзумном подручју Оператора дистрибутивног система "ЕПС Дистрибуција" д.о.о. Београд - дистрибутивно подручје Краљево. Потписан уговор са гарантованим снабдевачем није неопходан (апликација омогућава да исто мерно место прати више корисника – нпр. власник некретнине и подстанар).

До увођења ванредног стања отварање налога се радило искључиво на шалтерима са увидом у личну карту, а од увођења ванредног стања могуће је отворити налог са подацима које нам доставите на мејл webportal.kv@eps.rs . Ова процедура подразумева да у моменту креирања налога оператер мора бити у телефонској вези са вама.

Од момента креирања налога имате рок од 24 часа да га активирате кликом на активациони линк који се налази у мејлу који вам се шаље у моменту креирања налога. Уколико то не учините у предвиђеном року процедура се мора поновити испочетка. У поменутом мејлу вам се налази и генерисана лозинка коју можете променити након прве успешне пријаве.

За отварање налога потребни су следећи подаци (за сваки ред који почиње звездицом треба да обезбедите по један податак у назначеној форми):
* у прилогу мејла (атачмент) треба да доставите очитану личну карту у нпр. ПДФ формату, или фотографије лица и наличја личне карте - шта вам је једноставније.
* жељено корисничко име (username) са минимално 4, а највише 30 карактера. Дозвољена су латинична слова енглеске абецеде, доња црта, минус и тачка. Препоручљиво је да користите сва мала слова да би сте избегли потенцијалне проблеме приликом пријаве.
* и-мејл адреса – врло битан податак, водите рачуна да не погрешите неко слово, у том случају нећете моћи да користите налог, јер се мора најпре активирати.
Поља која следе треба да буду на ћирилици (ако сте страни држављанин, онда не мора ћирилица):
* Име – име подносиоца захтева или назив фирме ако отварате налог у име фирме.
* Презиме – презиме подносиоца захтева, може да остане празно ако отварате налог у име фирме.
* ЈМБГ подносиоца захтева.
* Адреса у форми "Нушићева 2а, улаз Б, стан 17". Ово је адреса подносиоца захтева, она из ваше личне карте (обратите пажњу НЕ треба да наведете адресу места мерења). У случају да отварате налог у име фирме наведите адресу на којој је регистрована фирма.
* Место у форми "32300 Горњи Милановац" – место из личне карте, односно за фирму место у којој је фирма регистрована.
* Бар један од следећа два броја телефона (очекује се да будете доступни на овом броју да бисмо вам креирали налог):
    – мобилни
    – фиксни
* ПИБ – ово је обавезан податак ако отварате налог у име фирме.
* Град коме припада некретнина за коју сте заинтересовани.

За додатна питања пошаљите поруку на webportal.kv@eps.rs .


Повратак на почетну страницу